37. Csinger Gyula Emlékverseny, 2015

37. Csinger Gyula Emlékverseny és SportPont Kupa I. forduló

A Sportpont Kupán igazolás nélküli versenyzők is indulhattak. A 2015. évi első fordulót 2015. május 7-én és 8-án tartottuk a teremben.

A sorban 37., Csinger Gyula emlékére rendezett versenyt szombaton rendeztük. A versenyen összesen 24 fő indult, 8-an Fehérvárról, 4-en tiszaújvárosi szinekben és 11 MAFC-os. A szakági szövetség főtitkára, Takács Mária a REAC sportegyesületet képviselte.

A MAFC-osok közül Tóth Adrienn junior II. osztályú szintet, Kiss Gergő és Antal Andrej felnőtt III. osztályú szintet teljesített.

A versenybíróság elnöke: Duska Emil

Versenytitkár: dr. Mészáros Csaba

Versenybírók: Nemessányi Árpád, Hegedűs László, Kéri János

Orvos: dr. Bakács Tibor

A versenyzőket felkészítette: Vörös György, Komonyi Norbert, Pélyi Sándor, Mészáros Csaba.

A versenyen sérülés, ellenőrzés nem volt, jó hangulatban, gördülékenyen zajlott. A verseny megnyitását dr. Mészáros Csaba és DLA Balogh Balázs tartotta. Az érmek szintén Balogh Balázs tanárelnökünk adta át.

A 4 női versenyzőnek a MEFOB-hoz hasonlóan külön öltözőt sikerült biztosítanunk. A BME üzemeltetési osztályának és Liszkay Bélának, az  OMIKK főigazgatójának segítő együttműködését, ezúton is köszönjük.

A verseny rendezésében segítők közül kiemelendő: Sorosi Gyula, Keszthelyi Lajos (lapozók), Miszkuly Sándor, Pélyi Sándor és Kusev Iván sporttársak hozzáállása és önzetlen munkavégzése.

A verseny hivatalos jegyzőkönyve letölthető itt.  Az olvasható (digitális) változat itt.

A verseny belsős beszámolója letölthető itt.

MAFC Súlyemelő Szakosztály

közzétéve: 2015.05.10.